ALDEA 71- primul yard sale comunitar la Piata Domenii!

Iata cum s-a intamplat:

S-au cunoscut doua Elene cu entuziasm, au postat in grupul cartierului, “Domeniile Ciresarilor” si au aparut acei oameni minunati din comunitate care transforma idei in proiecte. Domnul Andrei Cosmanescu ne-a oferit curtea in care a copilarit. Dar nu doar curtea ci aproape toata istoria strazii, a casei, a familiei sale! Dl. Cosmanescu, va multumim din suflet pentru tot, speram sa putem organiza serate de taifas, astfel incat sa va cunoasca si vecinii mai tineri din cartier!

Apoi, au venit expozantii cu entuziasmul lor, cu munca si multa rabdare. Dragilor, a fost greu dar pastram experienta aceasta asa cum a fost ea si cu siguranta vom face mai bine la anul. Va multumim foarte mult!

Si a venit cireasa evenimentului, minunata Ioana, care, nu-i suficient ca e ea minunata mama de 3 baieti ci mai si canta fantastic de bine. N-a venit singura. Asa cum ne-a promis, a venit insotita de Shane, James si John. Mai oameni buni, ne-au plimbat oamenii astia cu chitarele lor, putin pe la Elvis pe acasa, putin prin Irlanda, ne-au oferit acel mish-mash de vara cu vechituri autentice de la mama lor! Multumim si abia asteptam sa va reauzim cantand curand!

 

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *